Види і типи офісних меблів: як правильно вибрати меблі в офіс.

8-15-2019

У сучасному корпоративному інтер’єрі представлені різноманітні види офісних меблів. Безліч стильових рішень, матеріалів, колірних виконань дозволяють наповнити робоче приміщення не просто предметами меблів, а функціональними атрибутами, настільки ж естетично привабливими, як і комфортними в експлуатації. Знайомство з офісом починається біля ресепшн. Про імідж вашої організації клієнти і партнери почнуть судити за якістю оснащення робочого місця секретаря.Також хочемо вам порекомендувати mebeloffice.com.ua

Стиль офісних «передпокою» цілком залежить від сфери діяльності вашої компанії. Якщо ви займаєтеся творчістю, дизайном, креативними видами бізнесу — не відмовляйтеся від яскравих, контрастних тонів, асиметрії та комбінації матеріалів. Використовуйте простір ергономічно, залучаючи кути, стіни, проміжки між вікнами. Шафа – купе – найкраще рішення для малометражних кімнат. Візуально приміщення стане більш просторим з участю меблів з світлих матеріалів, скла або оргскла. В ідеалі офісні меблі для персоналу – робочий (письмовий, компютерний) стіл, стілець, полку або шафа для зберігання документації.

При розташуванні декількох співробітників в одному приміщенні, обов’язково враховуйте санітарні норми організації праці. Працівник не повинен відчувати себе скутим у діях, відчувати шумові та світлові подразники. Більшість керівників купують офісні меблі під заказ, враховуючи індивідуальні особливості організації виробничого процесу на довіреній ділянці. Види офісних меблів для топ – менеджерів – президентів, головбухів, начальників відділів, – припускають підвищений статус. За якістю і багатством інтер’єру головного кабінету фірми легко судити про спроможність керівника, а так само, і успішності підприємства. Замість крісел з тканинної оббивкою часто замовляють шкіряні вироби.

Окрему увагу заслуговує кабінетний стіл. Якщо штатний розклад вимагає проведення зборів, в кабінеті керівника встановлюють довгий П – або Т – подібний стіл з відповідною кількістю м’яких стільців. Офісні меблі купують за кількістю працівників фірми, тому в більшості випадків мова йде про оптові партії товарів. Кращі моделі офісної атрибутики під замовлення зібрані в каталозі інтернет – магазину меблевої фабрики . Оптові поставки зацікавлять раціональних замовників, які не звикли ризикувати грошима так само, як і власною репутацією. Вибір конкретних предметів не зобов’язує до суворим правилам. Які б види меблів для офісу ви не вибрали — віддавайте перевагу виробам з екологічних, міцних матеріалів, готових прослужити вам довгі роки.